dimarts, 6 de maig del 2008

L'ERA POST-REIJKAARD


Si en un principi el relleu de l'holandés al capdavant del Barça no estava clar, avui aquests dubtes han començat a desaparèixer. L'home escollit no és una sorpresa absoluta, perqué sectors interessats l'havien començat a esbombar, de manera que Josep Guardiola podria ser confirmat properament com a nou entrenador del F.C Barcelona.

On alguns hi veuràn la promoció lògica d'un home de la pedrera, jo hi veig la mà obscura del Sr. Txiqui Begueristain, que amb una clara voluntat de conservar el seu poder no permetrà mai que un entrenador amb caràcter s'assegui a la banqueta blaugrana. No és que el culpi, li agrada la seva feina i la vol conservar, fins aquí tots d'acord, però està claríssim que amb José Mourinho el basc no tindria ni lloc ni raó de ser.

Txiqui ens ha demostrat que s'estima més a ell que al projecte del club, tot col.locant al capdavant de l'equip un home a qui ve gran el càrrec. Prou feina té amb el Barça B, on precissament no despunta, i jo em pregunto: si no s'ensurt amb l'equip filial, per quins set sous ho ha de fer al primer equip?

Culpar exclusivament en Txiqui em sembla cruel, perqué per sobre d'ell hi ha un president que pren les decissions. Aquí el Sr. Laporta ha demostrat que no entén el que li acaba de passar, i si vol remuntar la seva decaiguda estrella més li hagués valgut de contractar un tècnic dur; un home que vingui a impartir la disciplina que els jugadors han perdut.

Ara que pensant-hi una mica, a en Joan Laporta tampoc li vindria malament una mica de disciplina i autocontrol...