dimarts, 20 de maig del 2008

LO RIU ÉS VIDA

Aquesta cançó va dedicada a totes aquelles personalitats i institucions polítiques que es dediquen a enfrontar uns catalans amb uns altres. Per a aquells progressistes que s'omplen la boca parlant de llibertat, però que posen preu a la seva integritat. A aquells republicans que havien de donar-nos una Catalunya més lliure, però que l'estan destrossant i saquejant.

Semblava que fora de l'òrbita de CiU la vida era possible, i que Catalunya despertava del fons dels anys. Però no ha sigut així, si que despertaven, però de gana. S'han dedicat a actuar com a elefants en una botiga de vidres, esclafant, destruint i saquejant tot el que es pugui.

L'Ebre fòu emprat com a arma de destrucció massiva contra els seus adversaris polítics, i ara aquesta arma els hi esclata a les mans.

Només hi ha una paraula per definir les seves accions; la traició.

A les properes eleccions els pijorros comunistes quedaran sota els vuit diputats, i els d'ERC passaran dels 21 actuals a 13-14.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA JORDI SÓC DAVID GARCIA, L'AUTOR DEL VIDEO QUE TENS PENJAT AL TEU BLOG
NOMÉS VULL DONAR-TE LES GRÀCIES PER HAVER-LO PENJAT. JA POTS COMPTAR AMB UN ENLLAÇ A LA MEVA PLANA(això no vol dir que tingue molt d'èxit l'enllaç, però...) UNA VEGADA MÉS. GRÀCIES.
LA LLUITA CONTINUA.