diumenge, 27 d’abril del 2008

LA BOTA DE SANT FERRIOL

Segons notícia apareguda avui al diari electrònic e-noticies el Conseller Saura ha recol.locat un ex-alt càrrec d'esquerra unida, cessat anteriorment pel Conseller de Medi Ambient, Honorable Francesc Baltasar i que ara passarà a cobrar 60.000 euros anuals.

Igualment i segons fonts no confirmades, la Sra. Rosa Cullell podria ser nomenada Directora General de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. La única condició que ha posat la senyora és poder cobrar 250.000 euros.

Ja per acabar, després de fer una ullada als pressupostos de la Generalitat, m'ha semblat llegir que el gabinet del President Montilla té un pressupost de gairebé 20.000 milions de les antigues pessetes, i jo em pregunto; tenim davant la bota de Sant Farriol que no s'acaba mai? Perqué tots aquests diners han de sortir d'algun lloc, no?

Als governants actuals no els cal robar ni ser corruptes, ja tenen uns sous i retribucions suficients per a retirar-se en menys de quatre anys.

Senyors, no juguin a la loteria. No malgastin els diners en la primitiva. Afilin-se al PSC, a IC, als verds, a ERC o a Esquerra Unida. És més segur i rendible per a vostés.