divendres, 4 d’abril del 2008

SOBRE CASES GRANS


Ens trobem en un període interessant, de canvis, replegament, confrontació... No només tindrem congrés a ERC, perqué també Convergència i el PP preparen els seus. Uns per a fer la "casa gran" del catalanisme i els altres per a preparar-se de cara a un hipotètic avançament electoral a Catalunya.


Moltes coses es poden dir tant d'uns com dels altres, però el més rellevant és potser a CDC és que Felip Puig ha posposat la batalla final. "The final Countdown" ha començat, però la cosa va per llarg, com a mínim fins a les properes eleccions catalanes. I és que em sorprén que el Secretari General Adjunt de CDC, no vulgui fer bullir l'olla amb més llenya contra UDC, no és el seu estil. En fi, esperem i desitjem pel bé de Catalunya que no sigui la calma que precedeix a la tempesta, perqué no se si el país, en vista de l'espectacle que ofereix esquerra estigui preparat per "le divorce".


I ja per acabar, serà interessant com li inflen la cara (política és clar) al Sr. Cirera, ja que d'altres famílies ideològiques al PP estan interessades en el lideratge del partit. Jo en destacaria la candidatura del Sr. Fernandez-Diaz, perqué té moltes possibilitats de guanyar. Fet desitjable per a molts catalans independentistes, entre ells servidor, perqué si surt el Garcia-Albiol repartirà bufes. I per les imatges de la tele es veu com les dona, amb el puny tancat i contra la cara!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona tarda, des de Frankfurt am Main (Alemania) em poso en contacte amb voste, com a fidel seguidor del seu blog, per tal de motivar-lo a continuar escrivint articles que son de gran interès i que ens mantenen al dia sobre temes d'actualitat política, social i econòmica entre altres.