dimecres, 2 d’abril del 2008

TORNEM-HI

En fi, ara que queda més o menys clar el panorama polític estatal, torna a enredar-se l'autonòmic, o sigui, el català. La gent benpensant (que acostuma a ser la que pensa més malament de tothom) comença a llençar sondes sobre un possible trencament del tripartit 2 i el consegüent avançament electoral.

No disposo de dades confidencials per a confirmar-ho, però quan un Conseller comunista d'ICV, assegura per Catalunya Radio que resa a la moreneta per a que plogui, vol dir que alguna cosa passa. Alguna cosa grossa.

En fi, pobre Baltasar (no el rei no, el Conseller comunatapijoprogreflower que té una filla col.locada a la Gene cobrant 60.000€), encara deu estar rebent per l'espifiada que ha fet avui al programa del Bassas. De fet, ni el pròpi locutor es podia creure sentir el Conseller de Medi Ambient, que assegurava haver arribat a un pacte amb la Ministra Narbona, i així no parlar del transvassament fins passades les eleccions.

Per si això no fos prou, el President del Parlament, el Molt Honorable Ernest Benach es troba al seu despatx fotent-se cops de cap contra les parets. Es pregunta qui l'ha enganyat al posar-lo al capdavant de la candidatura republicana que s'ha d'enfrontar a en Puigcercós, la bèstia negre del clan de l'avellana. Ara se'n adona que si perd el suport dels militants d'esquerra, no podrà sostenir la seva posició institucional i haurà de dimitir.

Esperem com acaba el "culebrón" del Congrès d'ERC. Si les destrals es tenyeixen de sang voldrà dir que tornarem a la campanya permanent a la que ja ens hem acostumat.