diumenge, 17 de febrer del 2008

COL.LAPSE, GLÒRIA I POR.


Avui, diumenge 17 de febrer de 2008 un nou estat veu la llum encegadora de la llibertat. Ningú podrà eliminar patiments, morts i fams passades, però la humiliació de viure de genolls s'ha acabat. Per fi els albanesos de Kosovo podràn mirar el futur cara a cara, sense màscares, sense intermediaris, i sense excuses.

Avui és un gran dia per a Europa, per l'establiment d'un estat democràtic al cor dels balcans, però és un dia trist per a Catalunya. Una vegada més reculem en un abisme de regionalisme ben entés, a la murciana.
Els líders del catalanisme polític s'han amagat de totes les mirades, perqué la covardia dels seus cors envergonyeix la seva ànima. Paladins del independentisme com el Vicepresident Carod, consellers com Huguet o Puigcercós i líders com en Mas mantenen un mutisme absolut.

Són tant incompetents com inútils, tant mentiders com covards, i tant ganduls com traidors. O redrecem aquesta situació o el catalanisme s'acabarà de col.lapsar. No podrem fer cap altre campanya política perqué perdrem la raó de ser, la defensa dels interessos dels ciutadans de Catalunya.

Se'm ha acusat públicament d'admirador del PNV, i vull reafirmar la meva admiració vers homes lliures que viuen lluitant democraticament per les seves idees. Que treballen dia a dia per oferir un demà millor als seus fills. I també vull que quedi constància de la meva repulsa vers el conformisme de cotxe oficial, contra el gandulisme i l'orgull en va de líders com l'Honorable Vicepresident de la Generalitat, Sr. Carod-Rovira.

Si aquesta és la resposta de Catalunya, entenc les circumstàncies que l'han portada fins aquí.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi.NO TINC JENS NI MICA CLAR QUE SIGUI POSIBLE ,UNA CONVIVANCIA TRANQUILA ENTRE MUSULMANS I CRISTIANS.ÉS COM INTENTAR EMULSIONAR L'AIGUA I L'OLI.LA MEVA FAMILIA I JO JA O HEM INTENTAT.
VISCA CATALUNYA ! MA.ROSA MASÓ I MARCET

Vida y convivencia ha dit...

Temps al temps...

Els Servis son un reducte a Kosovo, peró es el brasol del seu poble que ha estat invait per els musulmans que han han vingut de fora de les fronteres.
Esperem que els kosovars respectaran els santuaris dels servis que hi ha a la seva terra independent, hi ha molt a fer perque no tenen estructura política, ni organització del estat.


Josep Maria.