dilluns, 10 de març del 2008

COMO SER MUJER Y NO MORIR EN EL INTENTO


Ja una mica recuperat de la ressaca d'ahir a la nit (vaig estar fins a la 1h a la meva taula electoral), em permeto fer alguna pinzellada del resultat electoral.

La victòria sense paliatius del PSOE a Catalunya m'ha deixat estupefacte, de fet la trobo aberrant, i conseqüència directa de l'infiltració del chavisme al cinturó roig. I és que l'únic eslogan que esbombaven era "vota-n's perqué no som el PP" o "que viene la derechona".

Dit això, si que és cert que el PP té un problema greu i seriós a casa nostra, ho constato sobretot perqué a la meva taula electoral només hi havia un desig, que no sortíssin butlletes populars. Això ja de per si ha de fer reflexionar als col.legues del carrer Gènova i començar a practicar una mica d'empatia amb el caràcter català, o continuar pel camí de la caverna com fins ara, que els porta altre cop a l'opisició de l'emiscicle.

Si que vull congratular-me del resultat d'ICV-EUA, haviam si desperten i deixen la marihuana de banda. Tenen el problema de ser teloners a perpetuitat del socialisme, i això acaba cansant.

Pel que fa a ERC, tot i que sento simpaties per ells, no puc sinó fer res més que dir que ja els hi està bé. Li han agafat gust a ser la catifa socialista, i de tant en tant, la catifa cal rentar-la i espolsar-la, cosa que els hi ha passat aquestes eleccions. Ara, de segur que aquí, tot i haver perdut 400.000 vots no dimiteix ni Cristo, i de trencar el tripartit, ni parlar-ne! S'arraparan amb més força encara (si és possible) al cotxe oficial i a les cadires de l'Administració perqué el compte enrera ha començat i a les properes autonòmiques seran llençats al carrer com a apestats.

I per últim CiU. Què dir d'ells? Que han aguantat? Que tenen un bon candidat? (de fet és cert). Ja veurem. Tot queda condicionat a si es saben vendre bé a Madrid i aconsegueixen que es convoquin eleccions anticipades a Catalunya.
L'únic segur és que han postergat el dia del judici final quatre anys més. Felicitats.






1 comentari:

HISTORIAS DE ESTA VIDA X JMEC............... ha dit...

ESTA VISTO QUE EN ESPAÑA SOLO HAY DOS PARTIDOS,¿POR QUE? POR QUE LOS REGIONALES NO SON NACIONALES,ANTES,TENIAMOS MAS POLITICOS NACIONALES,CENTRO,COMUNISMO,IZQUIERDAS...EL FUTURO DOS PARTIDOS......