dijous, 20 de març del 2008

EL BARÇA DEL DREAM TEAM?


Després de setmanes d'asseure's a la banqueta, Ronaldinho ja no ha pogut allargar més la seva "ficticia" lessió, i en un comunicat sense precedents els serveis mèdics del Barça han destapat el frau.

Lluny queden els dies d'idil.li romàntic entre el President Laporta i el jugador carioca, on els títols assolits per l'equip només feient que augmentar-ne la sensació d'invulnabiliritat. Ara, anys després, potser si que s'havia d'haver venut en Ronaldinho en els moments inmediats a la posteufòria, quan el rendiment de l'astre començava a ser questionat però essent possible extreure'n una suma considerable.

Ara veurem qui és el guapo que ens fitxa semblant perla i si és possible recuperar l'inversió que ha fet el F.C Barcelona en diners i capital humà, cosa que no tinc del tot clara.

Potser seria hora que el Sr. Laporta i el seu staff personal (com en Txiqui) comencèssin a pensar en un substitut per l'entrenador i posar al capdavant del vestidor un home de caràcter que sigui capaç de redreçar aquesta situació, menys procliu a parlar i més avessat a treballar dur.