dilluns, 10 de març del 2008

UI! VA DIR ELL...


Ni 24 hores han trigat els senyors d'ERC ha analitzar els comicis d'ahir, tot i que el Sr. Carod ens il.lustrava assegurant que aquí no passa res i demà serà un altre dia. En fi, la sortida de'n Puigcercós del Govern apunta a una clara estratègia d'avançar el Congrès de Partit i expulsar (o intentar-ho) a l'il.lustre Carod-Rovira.

No puc fer res més que felicitar la sagacitat (sense ironia), intel.ligència i capacitat de reacció de Puigcercós. Té visió de futur i ha demostrat que quan cal, posa el partit per davant del cotxe oficial i el càrrec de govern. Un punt extra per aquest senyor que té posades les mires a presidir la Generalitat en un termini de dues legislatures.

Si ERC fa fora el sector de l'òs a l'esquena, capitanejats per l'insigne ex-troskista Sr. Huguet, i l'ex-professor Carod, així tenen moltes possibilitats d'esdevenir un partit madur i optar a presidir la Generalitat.

Avui s'ha demostrat la màxima de que la solució als problemes no és dir "tots hem guanyat", sinó donar un cop de timó i redreçar la nau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolgut Jordi, crec que confons la dedicació a un partit amb el servei al País. És bo no centrar-se només amb uns comicis recents i veure una trajectoria que ve d'uns anys enrera. Aquest País necessita que el nacionalisme reaccioni de forma conjunta deixant de banda velles rencúnies per tal de mirar al futur.