dimarts, 4 de març del 2008

PANEM ET CIRCENSE


La pregunta corre de boca en boca, del telenotícies a la ràdio, del diari al bar, qui ha guanyat el debat? Tot i que seria millor dir, qui l'ha perdut, sobretot en vista de la qüalitat política dels oponents.

Tot i que sempre corro el risc de ser qualificat un "rara abis", faig esment de les meves impressions que a primera vista són d'un Rajoy decidit, atacant (però una mica fatxa) i d'un President Zapatero que no sabia d'on li plovien les bufetades.

Val a dir que Zapa va treure el seu millor somriure, les mil promeses (el famos "me comprometo") de sempre i el seu talante d'home afable i empàtic, però sense convèncer i sense iniciativa respecte a l'economia.

En Rajoy ja és una altre cosa, atacant a la jogular, parlant del preu del pollastre continuament (com si sapigués que val una cuixa d'au), de la llet i sobretot de la macroeconomia, que per mi va ser el seu punt fort.

De segur que no és el millor candidat del món, perqué com sempre va recòrrer al tema de la llengua, on ha agafatgust fent-la sagnar continuament, però Zapatero estava acorralat defensant-se metre a metre mentres l'oponent l'acorralava amb desqualificacions a les que no sabia com respondre.

En resum, qui va guanyar? La democràcia en particular.

I qui va perdre? els espanyols en general.

1 comentari:

Anònim ha dit...

el debat de la samana pasada tambe deian que el que havia guayat era el ZAPATERO pero el Rajoy s'an va emportar el gat al aigua.tot es una campanya clara a favor del ZAPATERO igualment lo que ha pasat em els bisbes guanyant el Rouco varela le an posat am zapata de plata. Un amic